Chicago Blackhawksin seuralegenda ja supertähti Patrick Kane on kuluvan kauden kuumin siirtonimi NHL:ssä.

Daily Faceoffin Frank Seravall arvioi Kanen nykyisen vaihtoarvon pyörivän samalla tasolla Claude Giroux’n vastaavan kanssa. Giroux kaupattiin viime siirtotakarajalla Philadelphia Flyersista Florida Panthersiin, josta mies vaihtoi kesällä vapaan agentin papereilla kotikylänsä Ottawa Senatorsin riveihin.

Seravallin arvioi Kanen liikahtavan uudelleenrakennuksen kynsissä olevasta Blackhawksista vastineena huippulupaukseen, ykköskierroksen varausvuoroon sekä yhteen myöhempään varausvuoroon.

Verrokiksi otetun Giroux’n viime maaliskuisessa Panthers-treidissä kaupan kylkiäisinä Floridaan matkustivat hyökkääjät Connor BunnamanGerman Rubtsov ja 5. kierroksen varausvuoro vuodelle 2024. Flyers sai vaihtokaupassa hyökkääjä Owen Tippettin, ykköskierroksen varausvuoron (2024) sekä 3. kierroksen varausvuoron (2023).