Patrik Laineen alkukausi on ollut vaikea kuten koko Columbus Blue Jacketsinkin. Hän on tällä hetkellä pitkällä sairaslomalla nilkkavamman vuoksi ja palaa kaukaloihin todennäköisesti juuri ennen joulua.

Tasan neljä vuotta sitten Laine oli aivan kiekkomaailman huipulla. Hän iski viisi maalia yhdessä ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Vain neljä muuta pelaajaa on pystynyt samaan koko 2000-luvun aikana.

Maalitalkoilla oli myös yllättävä iloinen seuraus. Laine teki pastori Christopher Haleysta miljonäärin.

Haley oli osallistunut ruokakauppaketju Safeway Sobeysin arvontaan. Jos Jets-pelaaja tekee hattutempun, asiakkaiden kesken arvotaan 1000 dollarin lahjakortti. Neljällä maalilla summa on 100 000 dollaria ja viidellä miljoona dollaria.

Haley saa vuosittain 50 000 dollarin maksun kauppaketjulta seuraavien 20 vuoden ajan. Lisäksi hän sai palkinnot myös kolmesta ja neljästä maalista, eli 100 000 dollarin kertamaksun ja 1000 euron lahjakortin.

Ensimmäiseksi Haley kertoi ostavansa itselleen ja vaimolleen uudet silmälasit.