Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjän Mitch Marnerin pelivarustuksia koristava merkki puhuttaa nyt kiekkopiireissä. Marner on laittanut hanskoihinsa ja mailaansa Z-merkin, jolla hän muistaa labradorinnoutajaansa Zeusia.

Maple Leafsin supertähden olisi kuitenkin ehkä kannattanut googlettaa, mitä Z-kirjain tarkoittaa nykymaailmassa.

Venäjällä aloitettiin Ukrainan sodan käynnistymisen jälkeen levittämään Z-kirjainta tukena presidentti Vladimir Putinin toimille Ukrainassa. Kyseistä merkkiä ei nähdä vain pelkästään Venäjän sotajoukkojen kalustossa, vaan sitä on brändätty myös normaalien kansalaisten käyttöön autoihin tai asuntojen oviin.

25-vuotias Marner on ollut Maple Leafsin tehokkain pelaaja tällä kaudella. Jopa 16 ottelun pisteputkessa viilettävä hyökkääjätaituri on tehnyt 23 ottelussa tehot 6+21=27.

𝙇𝙚𝙖𝙛𝙨 𝙁𝙤𝙧𝙚𝙫𝙚𝙧 🇧🇷

@LeafsForeverBR

𝙇𝙚𝙖𝙛𝙨 𝙁𝙤𝙧𝙚𝙫𝙚𝙧 🇧🇷

@LeafsForeverBR
David Kämpf e Dobby
Mitchell Marner e Zeus