Dallas Stars kaatoi viime yönä St. Louis Bluesin maalein 4-1. Dallasin voitossa isossa roolissa oli yhden maalin iskenyt ja kovat minuutit kellottanut Miro Heiskanen.

Viime aikoina Dallasilla on ollut vaikeuksia puolustuspelinsä kanssa. Ensimmäisessä erässä Dallasin valmennus ratkaisi ongelmat heittämällä Heiskasen joka toiseen vaihtoon jäälle. Suomalainen keräsi ensimmäiseen erään peliaikaa huimat 9:44.

Toisessa ja kolmannessa erässä Heiskasen peliaika tippui tavanomaisempiin lukemiin. Hänen jääaikansa koko ottelussa oli 26:03, joka oli kaikista Dallasin pelaajista isoin.

Heiskasen hurja työmäärä sai palkinnon kolmannen erän viimeisillä minuuteilla, kun hän pääsi laittamaan kiekon tyhjään maaliin. Vaikka kyseessä olikin vain tyhjiin tehty osuma, oli se vaikuttava suoritus. Heiskanen sai kiekon kovan paineen alla omassa kulmassa, mutta sai tähtäämättä heitettyä sen usean vastustajan läpi suoraan maaliin.

Kauden 20 ottelussa Heiskanen on nyt nakuttanut tehot 3+13=16.

Hockey Daily 365 l NHL Highlights

@HockeyDaily365
I'd say it's fairly impressive that Miro Heiskanen hit the empty net from the position he did

#TexasHockey