Mikkelin Jukurit on lähettänyt neljä pelaajaa hakemaan vauhtia Mestiksen puolelta.

Jukureiden puolustaja Hannes Häkkilä ja hyökkääjä Samu Tuomaala siirtyvät Imatran Ketterään, puolustaja Niilo Romppanen suuntaa Joensuun Kiekko-Poikiin sekä puolustaja Saku Forsblom RoKiin. Lainasopimukset ovat voimassa joulutaukoon saakka.

Nelikosta ehdottomasti kiinnostavin nimi on Tuomaala, jonka Philadelphia Flyers varasi kesällä 2021 toisen kierroksen 46. vuorolla. Taitava hyökkääjä on pelannut tällä kaudella Liigassa kahdeksan ottelua ilman tehopisteitä.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Puolustaja Hannes Häkkilä ja hyökkääjä Samu Tuomaala siirtyvät lainasopimuksella Imatran Ketterään, puolustaja Niilo Romppanen Joensuun Kiekko-Poikiin sekä puolustaja Saku Forsblomin RoKiin.

Kaikki neljä lainasopimusta ovat voimassa joulutaukoon saakka.

#Jukurit #Liiga #Mestis