Nykyään suosittua Liigalize-podcastia vetävä entinen HIFK-ikoni Lennart Petrell paljastaa podcastinsa uusimmassa jaksossa yksityiskohtia NHL-uransa varrelta.

Tarunhohtoisessa 95 runkosarjapeliä Edmonton Oilersin riveissä vuosien 2011 ja 2013 välillä pelannut Petrell kiekkoili tuolloin samassa joukkueessa kahden nuoren tähtipelaajan, Taylor Hallin ja Jordan Eberlen kanssa. Kaksikko ei jättänyt suomalaishyökkääjälle erityisen positiivista kuvaa itsestään.

– Mä en tykännyt yhtään. Ryan Whitney, joka oli samanikäinen kun mä, hengasi noiden kahden kanssa ja mun mielestä ne asuikin kimpassa. Se oli sellaista frat boy -meininkiä. Whitneykin vaikutti ihan pikkupojalta, kun se hengasi niiden kanssa. Mä en digannu yhtään niistä, Petrell paljastaa.

– Jotenkin näytti siltä, ettei kukaan ole sanonut niille ikinä ”ei”. Ne oli sellaisia junioristaroja, jotka on pyörittänyt siellä kaikkea valmennuksesta lähtien.

Eberlen ja Hallin sijaan sijaan Oilersin kolmas sen ajan nuorisotähti Ryan Nugent-Hopkins saa Petrelliltä puhtaat paperit.

– Se oli ihan eri puusta veistetty. Maanläheinen ja tosi mukava, Petrell kehuu entistä NHL:n ykkösvarausta.

Voit kuunnella tuoreen Liigalize-jakson kokonaisuudessaan täältä.