Petrus Palmun lähtöhaluista puhuttiin jo lokakuussa, mutta SHL-hyökkääjä pelaa edelleen Örebro HK:ssa. Tilanteessa on tapahtunut väliaikainen käänne, joka on nostanut 25-vuotiaan joensuulaisen takaisin kokoonpanoon.

Syy muutoksessa on Örebron loukkaantumishuolet. Kahden hyökkääjän poissaolo on mahdollistanut Palmun uuden tilaisuuden.

— Meillä on nyt kaksi loukkaantumista Adam Hofbauerilla ja Emil Larssonilla, joten uskomme hänen olevan tarpeeksi hyvä pääsemään joukkueeseen, päävalmentaja Niklas Eriksson kertoo paikallislehti Nerikes Allehandalle. Sitten hänen on tietysti näytettävä, että hän ansaitsee paikkansa.

Palmun toiminta hänen ollessa kokoonpanon ulkopuolella ansaitsee Erikssonilta täydet pisteet.

— Mielestäni hän hoiti sen hyvin ja ammattimaisesti, eikä hän ole kehonkielellä osoittanut, mitä hän on saattanut ajatella syvällä sisimmässään. Hän on ollut ammattiurheilija ja tullut pukukoppiin voitettujen otteluiden jälkeen, juhlinut joukkueen kanssa ja muuta sellaista.