Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaava Frölunda HC kertoi viime viikolla tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen ruotsalaiskonkari Loui Erikssonin kanssa.

37-vuotias Eriksson pelasi NHL:ssä yli tuhat ottelua ja palaa nyt kotimaahansa Frölundan riveihin, jossa hän pelasi viimeksi kaudella 2004-05. Mies on käyttänyt koko pelaajauransa ajan numeroa 21, joka oli nyt käytössä Frölundassa suomalaishyökkääjä Jere Innalalla.

Innala on kuitenkin luovuttanut Erikssonille numeron 21, josta tämä on tullut hyvin tutuksi ennen kaikkea NHL-kaukaloista ja Ruotsin maajoukkueesta. Ensimmäistä kauttaan Frölundassa ja ylipäätään Ruotsissa pelaava Innala käyttää puolestaan tästä eteenpäin pelinumeroa 27.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Frölunda HC

@frolunda_hc
Nya nummer i herrlaget! Jere Innala, framöver i nummer 27, överlåter 21:an till Loui Eriksson.