Philadelphia Flyersin päävalmentaja John Tortorella on arvostellut joukkueen suomalaispakki Rasmus Ristolaista syksyllä kovinkin sanakääntein.

Nuorten maailmanmestari on pelannut tällä kaudella Flyersin takalinjoilla viidessä pelissä pisteittä. Plusmiinussaldo on painunut kaksi astetta pakkaselle pelaajalla, joka oli viimeksi askissa aiemmin tällä viikolla.

Ennen tuota St. Louis Blues -peliä suomalaisella oli alla peleistä noin viikon tauko. Tortorella kommentoi joukkueessa toista kautta pelaavan suomalaisen tekemisiä NHL:n verkkosivuilla.

– Muutamassa näkemässäni klipissä hän antoi pari hyvää avausta. Näin, miten hän laittoi jalkansa liikkeelle. Niin ei ole ollut aiemmin, joten mukana oli hyviä juttuja. Katson pelin loppuun ja teemme ratkaisuja sen perusteella.

– En mittaa sitoutumista muutaman erän perusteella. Yritämme auttaa häntä. Apuvalmentaja Brad Shaw teki hänen kanssaan vähän hommia. Meidän tehtävämme on valmentaa häntä. Käymme läpi sitä, miten pelaajamme reagoivat oppeihimme ja erilaisiin tilanteisiin. Sitä kautta selkenee, missä heidän suhteensa mennään, mutta se vaatii aikaa.