Jukurit kertoi lauantai-iltana, ettei se jatka ruotsalaishyökkääjä Johan Harjun sopimusta.

36-vuotias Harju siirtyi lokakuun alussa Jukureihin loppukauden kattaneella sopimuksella, joka sisälsi kuukauden mittaisen koeajan. Kuukauden jälkeen Jukurit jatkoi hyökkääjän koeaikaa vielä kolmella viikolla. Harju ehti pelaamaan 12 Liiga-ottelua tehoin 1+1 sekä kolme CHL-ottelua pistein 0+2.

Kauaa Harjun ei tarvinnut olla vailla joukkuetta. Hän siirtyy loppukauden ajaksi itselleen viime kaudelta tuttuihin maisemiin, eli monikansalliseen IceHL-sarjaan italialaisseura HC Pustertaliin. Viime kaudella hän pelasi seurassa 49 runkosarjaottelua tehopistein 19+26=45 sekä kolme pudotuspeliä tehoin 1+0.

Harju on tuttu nimi myöskin Jokereista. Hän pelasi joukkueessa KHL:ää kaudella 2014-15, jolloin tilille kertyi 26 ottelua pistein 3+4. Lisäksi Harju on pelannut urallaan NHL:ssä Tampa Bay Lightningin riveissä kymmenen ottelua (1+2) ja voittanut kaksi MM-pronssia Ruotsin maajoukkueessa.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Tack Johan!

Jukurit ei jatka hyökkääjä Johan Harjun sopimusta. Jukurit haluaa kiittää Johania ajasta Mikkelissä ja toivottaa tsemppiä tulemaan!

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga