New Jersey Devils kukisti Washington Capitalsin 5-1 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Ottelun suurimmaksi sankariksi nousi nuori supertähti Jack Hughes, joka viimeisteli NHL-uransa ensimmäisen hattutempun.

Ennen kaikkea Hughesin viimeistelemä toinen maali oli uskomattoman upeaa katseltavaa. Yläkulmassa oli hädin tuskin tilaa, mutta Hughes laukoi kiekon tarkasti nollakulmasta Capitals-vahti Charlie Lindgrenin maskin kautta sisään.

21-vuotias Hughes on Devilsin paras pistemies ja NHL:n pistepörssissä sijalla 15. Hän on viimeistellyt 22 otteluun tehopisteet 11+14=25.

Devilsin suomalaishyökkääjä Erik Haula syötti Hughesin kolmannen osuman. Haula on kirjannut tämän kauden 22 otteluun pisteet 1+8.

Näet Hughesin hattutempun alta tai täältä.

NHL

@NHL
Jack's got three! 🎩🎩🎩

Jack Hughes (@jhugh86) with his first career @Enterprise hat trick!