Ismo Lehkonen ottaa tuoreessa Kalju Cornerin jaksossa kantaa viime aikoina julkisuudessa pyörineisiin huhuihin siitä, että Edmonton Oilers kauppaisi Jesse Puljujärven Pittsburgh Penguinsiin suorassa vaihdossa Kasperi Kapaseen.

Lehkosen mielestä kaupassa ei olisi varsinkiin Penguinsin kannalta pienintäkään järkeä.

– Ei ikipäivänä! (Mike) Sullivan ei jaksa jumppauttaa Puljujärveä heidän pelitapaan, mikä on coast-to-coast -pelaamista, jossa kiekollinen suoritusvarmuus pitää olla huippuluokkaa. Se ei tänä vuonna ota yhtään hoidokkia sinne. Ei sinne mitkään junnut mene, Lehkonen lataa viitaten Penguinsin päävalmentajaan.

– Sullivan valmistaa vielä nämä nuoret jätkät organisaation sisällä AHL:ssä, jotta ne oikeasti ymmärtää, mikä heidän pelitapa on. Sen takia tää on ihan järjetön heitto, niin hauskalta kuin se kuulostaisikin. Kapaselle varmasti sopisi päästä pelaamaan Leon Draisaitlin tai Connor McDavidin kanssa, Lehkonen jyrää siirtohuhut.

Voit kuunnella jakson kokonaisuudessaan täältä.