Teemu Selänne kohahdutti, kun hän kertoi, että hänen mielestään Donald Trump oli parempi valinta Yhdysvaltojen presidentiksi kuin Hillary Clinton. Kommentin jälkeen Selänne on usein mielletty Trumpin tukijaksi.

Ilta-Sanomat haastatteli Selännettä tämän suhteesta Trumpiin. Todellisuudessa kiekkolegenda ei ole Trumpin tukija ja hän varoi muutenkin kommentoimasta politiikkaa. Kaksikko on tavannut toisensa vain kerran.

– Pelasin vuosi sitten hänen kanssaan golfia. Jeremy Roenick järjesti sen. Oli kiva kierros ja tosi hauskaa, Selänne kertoo.

Lyhyen golfkierroksen aikana Trump teki positiivisen vaikutuksen Selänteeseen.

– Oli yllätys, kuinka hyvä pelaaja hän oli, ja kuinka hyviä tarinoita hän kertoi. Sain ihan erilaisen kuvan kuin mediasta. Hän oli todella kohtelias kaikille. Siinä oli myös hänen golfkenttänsä toimitusjohtaja ja kenttävastaava, Selänne muistelee.

– 18. tiillä hän antoi vielä kaikille kolmen tonnin palkankorotuksen. Hän oli ylpeä paikasta ja kiitollinen kaikesta. Muuten en häntä tunne.