Amerikkalaisia kiekkopiireissä kuohuu. Kiekkotohtorina tunnettua Zvi Levrania syytetään lukuisista seksuaalisista hyväksikäyttötapauksista.

Yksi Levranin uhreista oli 19-vuotias kiekkoilija. Potilas meni Levranin vastaanotolle olkapäävamman vuoksi, mutta joutuikin tutkimusten jälkeen seksuaalisen hyökkäyksen kohteeksi. Levranin syytetään tunkeneen väkisin kätensä nuorukaisen housuihin.

Alunperin Levrania syytettiin seitsemästä seksuaalirikoksesta. Julkisuuden myötä tapausten määrä on kuitenkin nousussa. Nyt poliisi on saanut jo 33 uutta vihjettä Levranin toimista.

Levran on tunnettu hahmo Detroitin jääkiekkopiireissä. Hän on työskennellyt lääkärinä usean lukion jääkiekkojoukkueissa lähes 20 vuoden ajan. Kaikki Levrania kohtaan nostetut syytökset liittyvätkin nimenomaan juniorikiekkoiluun.