Aleksandr Radulovin paluu KHL:ään ei ole ollut kuin ruusuilla tanssimista. Ak Bars Kazan on passittanut kokeneen tähtihyökkääjän kerran jopa popcorn-osastolle.

Taustalla ovat Radulovin julkiset lausunnot medialle. Ensin 36-vuotias paluumuuttaja sanoi kunnioittavansa päävalmentaja Oleg Znarokin päätöstä, mutta tämän nostettua konkarinsa syntipukiksi joukkueen huonoille otteille ääni muuttui kellossa.

Radulov syytti Znarokia taapertamisen sysäämisestä epäoikeudenmukaisesti hänen kontolleen. Joukkueen paras pistemies ei ymmärrä, miksi muutokset koskevat vain häntä itseään.

22 ottelun jälkeen Radulovilla on kasassa tehopisteet 8+7=15. Viimeiset yhdeksän ottelua on ollut hiljaisempaa, sillä pistesaldo on karttunut kyseisellä otannalla vain kolmella syöttöpisteellä.

Kazan on hävinnyt yhdestätoista viime ottelustaan kymmenen. Tiistain otteluun TsSKA Moskovaa vastaan Radulov palautettiin kokoonpanoon, mutta taaperrus jatkui 3-2-häviöllä kolmanteen ketjuun sijoitetun laiturin syöttöpisteestä huolimatta.