NHL-kauden alku on enää muutaman päivän päässä. Columbus Blue Jacketsin joukkue on uudistunut runsaasti viime kaudesta, ja samalla Columbuksen ylivoimakentällisetkin on pistetty uusiksi.

Patrik Laine pelaa edelleen tutulla laukojan paikalla vasemmalla puolella. Oikealle puolelle on tullut uusi hankinta Johnny Gaudreau. Aiemmin pyörittäjänä toiminut Jakub Voracek on siirretty maalin eteen.

Vastustajan neliön keskellä pelaa yllätysnimi: Justin Danforth. 31-vuotias kanadalainen muistetaan Liigasta Lukon paidasta, jossa hän mätti kahden kauden ajan hurjia tehoja ja voitti pistepörssinkin kertaalleen.

Danforth on tottunut pelaamaan neliön keskellä. Hän teki samalta paikalta kovaa tulosta myös KHL:ssä ja Liigassa.

Viime kaudella Danforth pelasi Columbuksessa 45 NHL-ottelua. Niissä hän viimeisteli tehot 10+4=14.