Edmonton Oilers kaatoi Winnipeg Jetsin voittomaalikilpailun päätteeksi 3-2 NHL:n harjoitusottelussa Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Jetsin suomalaispuolustaja Ville Heinola oli ottelussa monessa mukana, niin hyvässä kuin pahassakin. Hän kellotti joukkueensa puolustajista eniten ja koko joukkueestaan toiseksi eniten jääaikaa pelaamalla yhteensä 22 minuuttia ja kaksi sekuntia. Heinola tehtaili myöskin pisteet 0+2 saalistaen kakkossyötöt joukkueensa molempiin osumiin, jotka syntyivät ylivoimalla.

Vastaavasti Heinolan tehotilasto jäi yhden pykälän verran miinuksen puolelle. Oilers iski pelin avausmaalin Heinolan oman pään virheen seurauksena. Hän menetti kiekon ja joutui lopulta roiskaisemaan sen vastustajan lapaan, jonka kautta se painui myöskin verkon perukoille.

Niukasti NHL-vastuuta urallaan saanut Heinola pelasi syksyn kolmannen harjoituspelinsä. Hän oli iskenyt yhden maalin kahteen aikaisempaan otteluun.