Vaasan Sport kärsi 2-5-tappion HPK:lle keskiviikkona kotiareenallaan.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa paikalla olivat tuttuun tapaan kummankin joukkueen päävalmentajat. Sport-luotsi Risto Dufvan huumori kukki jälleen tilaisuudessa, kuten aiemminkin on totuttu näkemään.

Tilaisuuden päätteeksi Dufvalle esitettiin kysymys, että mitä hän haluaa erityisesti teroittaa joukkueelleen ennen torstain vierasottelua JYPiä vastaan. Dufva tokaisi lyhyen ja ytimekkään vastauksen:

– Luistimet.

Dufvalta on nähty ennenkin humoristisia lohkaisuja lehdistötilaisuuksissa. Esimerkiksi tänä syksynä hän on kertonut puheenvuoronsa päätteeksi lähtevänsä Juvalle Pekan luo saunaan. Lisäksi Dufvalta on kysytty pelin jälkeen, että mitä hän aikoo ottaa illan ottelusta mukaan seuraaviin otteluihin. Tähän Dufva on vastannut, että ”kaikki pelaajat”.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.