Liigajoukkue KooKoo kertoi tiedotteessaan, että se on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen konkaripakki Ari Gröndahlin kanssa.

Yhteensä yli 400 liigaottelun puolustaja ja joukkue sopivat sopimukseen kirjattujen optioiden käyttöönotosta.

33-vuotias pelaaja on luutinut tällä kaudella 11 ottelussa tehoin 2+3=5.

– Gröndahl on käyttänyt auenneen mahdollisuuden hyväkseen ja ottanut paikan pelaavasta kokoonpanosta vakuuttavilla otteillaan, joten halusimme kiinnittää hänet loppukaudeksi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoi.

– Olen hyvin iloinen sopimuksesta. Olen viihtynyt KooKoossa erittäin hyvin ja pelaaminen on tuntunut hyvältä. On myös hienoa saada pelata niin sanotusti omassa kotikaupungissa, sillä tänne asetumme perheeni kanssa myös jääkiekon jälkeen. Toivottavasti nähdään hallilla, Gröndahl kommentoi.

KooKoo oli Liigassa ennen viikonlopun pelejä seitsemäntenä.

Liiga perjantaina:
HPK-Kärpät 18.30
JYP-HIFK 18.30
KalPa-Tappara 18.30
Ässät-Lukko 18.30