Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaava kokenut suomalaispuolustaja Miika Koivisto on tekemässä paluun Liigaan ensi kaudeksi. Asiasta uutisoi ruotsalaislehti Expressen.

32-vuotias Koivisto pelaa parhaillaan neljättä kauttaan SHL:ssä edustaen Växjö Lakers HC:ta. Hän on pelannut Ruotsissa kaikkiaan 107 runkosarjaottelua (7+33=40) sekä 14 pudotuspeliä (2+4) ja voittanut yhden Ruotsin mestaruuden. Tällä kaudella Koivisto on kirjauttanut 12 peliin tehot 3+1.

Liiga-urallaan Koivisto on edustanut KalPaa, Lukkoa, Jukureita sekä Kärppiä. Hänen tilillään on 301 pelattua runkosarjaottelua (23+112=135) sekä 26 pudotuspeliä (4+7=11). Palkintokaapista löytyy Suomen mestaruus Kärpistä keväältä 2018. Koivisto on sijoittunut puolustajien pistepörssissä jaetulle kärkipaikalle kertaalleen ja hänet on valittu kerran myös Liigan parhaaksi puolustajaksi.

Maajoukkueurallaan Koivisto on pelannut kolmet MM-kisat sekä yhdet olympialaiset, joista palkintona ovat MM-kulta (2019) sekä -hopea (2021). Koivisto on pelannut urallaan myöskin yhden kauden KHL:ssä ja tehnyt pikaisen visiitin Sveitsiin.

Koivisto on syntynyt Vaasassa, mutta Sportin riveissä hän ei ole pelannut Liigaa. Sen sijaan hänet on nähty vaasalaisseuran riveissä junioreissa sekä Mestiksessä.