San Jose Sharks ja Nashville Predators ottavat varaslähdön NHL-kauteen tuplakohtaamisella Prahassa perjantai- ja lauantai-iltoina Suomen aikaa.

Suomalaispelaajilta odotetaan jälleen valtavia tehoja eri puolilla Pohjois-Amerikkaa. Ennakkoon kovimpia tehoja odotetaan tutulta kolmikolta: Colorado Avalanchen Mikko Rantaselta, Florida Panthersin Aleksander Barkovilta ja Carolina Hurricanesin Sebastian Aholta, jotka kaikki lähtökohtaisesti keräävät myös runsaasti ylivoimaminuutteja joukkueissaan.

Peliyhtiö NordicBet kertoo tiedotteessaan laskeneensa arvion nimekkäimpien suomalaisten maaleista ja tehopisteistä over/under-vetojen muodossa. Niissä pelaajille on ennakoitu runkosarjan maali- ja pistemäärät, ja vetoa voi lyödä joko tämän lukeman ylittymisestä tai sen alle jäämisestä.

Ennen kauden alkua marssijärjestys on Rantanen–Barkov–Aho. Huomioitavaa on Patrik Laineen osakkeiden nousu: “Pate” on osoittanut hallitsevansa laukomisen lisäksi myös syöttämisen, ja kun ennen viime kauden alkua hänen “pisteodottamansa” oli 56 pistettä, nyt kertoimissa rajana on jo yli tai alle 69 pistettä. Roope Hintziltä odotaan viime syksyyn verrattuna reippaasti enemmän maaleja, ja puolustaja

Miro Heiskaseltakin on lupa odottaa peräti vähintään 50 tehopisteen kautta.
Sen sijaan Kasperi Kapasen osakkeet ovat laskeneet viime kauden alkuun verrattuna selkeästi.

Over/under-rajoja suomalaispelaajien tehopisteille NHL:n runkosarjassa kaudella 2022–23:
Mikko Rantanen 90,5
Aleksander Barkov 86,5
Sebastian Aho 80,5
Roope Hintz 71,5
Teuvo Teräväinen 64,5
Patrik Laine 69,5
Miro Heiskanen 50,5
Kasperi Kapanen 37,5

Over/under-rajoja suomalaispelaajien maaleille NHL:n runkosarjassa kaudella 2022–23:
Mikko Rantanen 38,5
Aleksander Barkov 37,5
Sebastian Aho 36,5
Patrik Laine 34,5
Roope Hintz 33,5
Teuvo Teräväinen 20,5

NordicBet on jo useamman vuoden ajan seurannut pelikohteena myös sitä, saavuttaako Aleksandr Ovetshkin Wayne Gretzkyn lyömättömänä pidetyn ennätyksen 894 maalia? Kolme vuotta sitten ennätyksestä tarjottiin kerrointa 10, viime syksynä enää 5,5.

Viime kaudella “Ovie” paukutti hänelle jo varsin tyypilliset 50 täysosumaa, ja kokonaissaldo on jo nyt huikea 780. Tällä hetkellä kohteesta ei ole vetoa tarjolla, mutta pelimiehen sopimusta Washingtonissa on jäljellä yhä neljä kautta – eli jokaisella sesongilla vaadittaisiin enää vajaat 30 maalia per kausi.
Ovetshkin saattaa hyvinkin tehdä mahdottomasta mahdollista!

Lähde: Betsson Groupin tiedote