Jarmo Kekäläinen valmistelee kulisseissa jättitreidiä aivan uuden NHL-kauden aattona, väittää Columbus Blue Jacketsin sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline.

Siirron kohteena olisi Arizona Coyotesista pois pyrkivä Jacob Chychrun. 24-vuotias tähtipuolustaja liitettiin jo kesällä huhuissa Columbus Blue Jacketsiin, mutta vielä tuolloin mies ei ollut halukas siirtymään Ohioon miehen pidettyä seuran pudotuspelimahdollisuuksia heikkoina. Nyt tilanteeseen on kuitenkin tullut Portzlinen mukaan uusi käänne.

– Heinäkuun alussa Chychrun ei ollut vakuuttunut Blue Jacketsin pudotuspelimahdollisuuksista. Sitten Johnny Hockey tapahtui. Lähteitteni mukaan Chychrun olisi nyt kertonut Columbuksen olevan seuran, johon hän olisi kiinnostunut siirtymään, Portzline paljastaa viitaten supertähtihyökkääjä Johnny Gaudreaun kesällä Columbuksen kanssa solmimaan sopimukseen.

Chychrunin hankinta nostaisi Blue Jacketsin osakkeita merkittävästi. 4,6 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva peluri pelasi viime kaudella 47 ottelua ja iski niissä 21 (7+14) tehopistettä.