Liigassa sijalla 14 oleva Helsingin IFK on tehnyt maajoukkuetaukoon asti kestävän sopimuksen maalivahti Tomi Karhusen kanssa.

32-vuotias Karhunen on ollut alkukauden pelaamatta. Viime kaudella hän pelasi ensin DEL-liigassa Straubing Tigersin riveissä, jossa tilille kertyi 25 ottelua. Loppukauden hän vietti IceHL:ssä Villacher SV:ssä, jossa hän ehti pelaamaan kolme ottelua runkosarjassa ja kymmenen pudotuspeleissä.

Liigassa Karhunen on edustanut Kärppiä, Tapparaa ja Pelicansia. Hän on voittanut kolme Suomen mestaruutta, joista kaksi Kärpissä ja yhden Tapparassa. Karhunen on pelannut urallaan myöskin KHL:ssä, SHL:ssä ja Sveitsin NL:ssä.

HIFK:n maalilla päävastuun kantanut Roope Taponen joutuu puolestaan maajoukkuetaukoon asti sivuun tositoimista loukkaantumisen vuoksi. 21-vuotias Taponen on kirjauttanut kahdeksaan pelaamaansa otteluun torjuntaprosentin 93,3%, kun taas päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemaa 1,12.