Suomalaishyökkääjä Rasmus Kupari ei näillä näkymin pääse aloittamaan kauttaan NHL:n puolella.

Mayor’s Manor -sivuston Kingsin asiantuntija John Hoven uskoo, että Los Angeles Kings lähettää 22-vuotiaan suomalaistaiturin ennen runkosarjan alkua AHL:ään Ontario Reignin joukkueeseen.

Kuparin tilanne on haastava, sillä hän taistelee samoista 2-3 vapaana olevista pelipaikoista Gabriel VilardinLias AnderssoninJaret Anderson-Dolanin ja Samuel Fagemon kanssa. Fagemo ja Kupari ovat pelaajista ainoat, jotka voidaan lähettää AHL:ään ilman siirtolistalle joutumista.

Hovenin mukaan Kingsin seurajohto ei halua menettää ketään pelaajaansa ilmaiseksi toiseen NHL-seuraan.

– Molemmat pelaajat (Fagemo ja Kupari) ovat vielä vapautettuja siirtolistalle joutumisesta. Vaikka toinen heistä esiintyisikin aivan loistavasti harjoitusleirillä, on NHL-paikan saaminen mahdollista, muttei kovinkaan todennäköistä. Tällä hetkellä Fagemo ja Kupari taistelevat lähinnä 13. tai 14. hyökkääjän roolista Kingsissä, Hoven kirjoittaa.

Kupari nousi viime kaudella Kingsin vakituiseen kokoonpanoon ja esitti hyvinkin lupaavia otteita. Taitava hyökkääjä teki NHL:n tulokaskaudellaan 57 ottelussa tehot 5+8=13.