Edmonton Journalin toimittaja Jim Matheson on yksi Jesse Puljujärven tiukimmista kriitikoista. Hän ajautui jälleen väittelyyn fanien kanssa Puljujärven tasosta.

Monet Edmonton-fanit ovat hehkuttaneet Puljujärven puolustustyöskentelyä. Matheson ei ole vakuuttunut.

– Jesse ei ole ”kiistatta paras puolustava hyökkääjä joukkueessa”. Hän ei tapa jäähyjä ja melkeinpä kaikki parhaat puolustavat hyökkääjät tekevät sitä. Jari Kurri teki sitä 80-luvulla. Jos Hyman pelaa oikealla eikä vasemmalla, ja meillä on myös Yamamoto, niin silloin Jesse on kolmosessa, Matheson kirjoittaa.

– Toistan, että Jesse tekee joitan hyviä asioita vaihdoissaan, mutta en usko, että Selke-palkinto on hänen tähtäimissään.

Matheson otti kantaa myös Puljujärveä koskeviin siirtohuhuihin.

– Mietin tässä vain. Luuletteko oikeasti, että Ken Holland, joka tietää asian jos toisenkin kokonaisvaltaisista kiekkoilijoista kiekollisina ja ilman (hänellä oli Datsjuk, Zetterberg ja Hossa Detroitissa), olisi kauppaamassa Jesseä, jos hän täyttäisi nuo kriteerit?