Vaasan Sport julkisti alkavan kauden kapteenistonsa. Joukkueen kapteeniksi on valittu uusi nimi, ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg. Varakapteenin rooleihin on puolestaan nimitetty Henrik Eriksson, Shaun Heshka, Valtteri Viljanen ja Lassi Vanhatalo.

Stålbergille tuleva kausi on kolmas Sportissa ja ylipäätään Liigassa. Hän toimi jo menneen kauden ajan joukkueen varakapteenina.

– Uskon, että vahvuuteni on kilpailemisessa sekä siihen valmistautumisessa. Inhoan häviämistä ja pyrin tekemään kaiken voittamisen eteen. Sen energian levittäminen muuhun joukkueeseen tulee olemaan vahvuuteni kapteenina, Stålberg kommentoi rooliaan Sportin tiedotteessa.

Varakapteeneista Viljanen aloittaa nyt viidennen kautensa Sportissa ja kolmannen varakapteenin roolissa. Muut varakapteenit kuuluvat nyt ensimmäistä kertaa Sportin kapteenistoon. Eriksson ja Heshka aloittavat toisen kokonaisen kautensa joukkueessa, kun taas Vanhatalo siirtyi Vaasaan kesken viime kauden.

– Tulevan kauden kapteenistossa on erittäin paljon kokemusta sekä ripaus nuoruuden intoa. Tämä ryhmä tulee olemaan tärkeä osa valmennuksen ja joukkueen arkea tulevalla kaudella. Valmentajana haluan kiittää Erik Riskaa pitkästä kapteenipestistä. ”Ekillä” on esimerkillinen Sport-sydän, mutta nyt on aika tulla ”Ekin” rinnalle auttamaan ja vaihtaa omalla tavalla joukkueen sisällä vetovastuuta. Tiedän, että kun uudet kapteenit astuvat remmiin niin ”Eki” tulee edelleen jatkamaan samaa hyvää työtä joukkueen sisällä ja myös kentällä, mitä on tähänkin asti tehnyt, Sportin päävalmentaja Risto Dufva sanoi.

Vaasan Sport

@VaasanSport
📢Sebastian Stålberg on Sportin kapteeni tulevalla Liiga-kaudella 🦅❤️

Lue lisää, katso video:
vaasansport.fi/fi-fi/article/…

#VaasanSport #Liiga #VaasaVasa