Ruotsin pääsarja SHL:ssä aloitettiin kausi lauantaina. Ruotsalaislehti Expressenin toimittaja ja entinen jääkiekkoilija Sanny Lindström listasi välittömästi pelaajat, jotka tekivät häneet heti vaikutuksen yhden pelin jälkeen.

Lindström asetti listalleen myöskin kaksi suomalaishyökkääjää. He olivat SHL:ssä debytoineet Hannes Björninen (Brynäs IF) ja Antti Suomela (IK Oskarshamn). Molemmat kirjauttivat syöttöpisteen tililleen heti uransa ensimmäisissä SHL-otteluissaan.

– Tässä on pelaaja, johon olen jo tykästynyt. Niin älykäs, niin lahjakas ja niin taitava. Björninen sijoittuu kentällä aina oikein, lukee peliä ja saa useimmat asiat näyttämään helpolta. Hän näyttää pystyvän pelaamaan isoja minuutteja pienellä virhemarginaalilla. Brynäs tulee hyötymään Björnisestä isosti tällä kaudella, Lindström kirjoitti Björnisestä.

– Tyylikäs pelaaja. Pidän Antti Suomelan nopeudesta, kovuudesta, suorahyökkäyspelaamisesta ja kyvystä kantaa ykkösketjua. Suomela on äärimmäinen todiste siitä, että Oskarshamn pystyi tänä kesänä värväämään täysin eri luokan pelaajia kuin koskaan aiemmin sen historian aikana, Lindström hehkutti puolestaan Suomelaa.