Teemu Selänne on ollut runsaasti otsikoissa Jokereiden Liiga-projektin johdosta. Hän pyrki palauttamaan narrit kotimaiseen pääsarjaan ilmaan minkäänlaisia kytköksiä KHL:ään tai venäläisoligarkeihin.

Aina Selänne ei kuitenkaan ole karsastanut KHL:ää näin ehdottomasti. Hän pyrki KHL-Jokereiden johtoon jo vuodesta 2015 alkaen, jolloin käynnistyi salainen projekti. Asia paljastui Selänteen ja Ari Mennanderin rahariitoja koskevassa oikeudenkäynnissä.

Mennander kertoi, että vuodesta 2015 lähtien venäläisoligarkit Gennadi Timtshenko ja Roman Rotenberg pyrkivät korvaamaan Harry Harkimon Selänteellä Jokereiden johdossa.

Projekti eteni verkkaisesti vuosien2015-17 aikana useiden salaisten neuvotteluiden myötä, joissa Mennander toimi Selänteen edustajana. Vuonna 2017 Mennander ja muut Selänteen edustavat toimittivat tarjouksen Pietariin.

Lopulta Selänne päätti vetäytyä projektista. Ilta-Sanomien tietojen mukaan Selänne ei uskaltanut lähteä mukaan projektiin, jota rahoitettiin pakotelistalla olevien oligarkien rahoilla.

Selänteen vetäytymisen jälkeen oligarkit päätyivät Jari Kurriin, joka ei ollut tietoinen aiemmista neuvotteluista. Lopulta Harkimo myi omistuksensa seurasta Kurrille ja venäläisille vuonna 2019.