Jokereiden Liiga-projekti on herättänyt paljon keskustelua viime aikoina. Teemu Selänteen vetämä projekti kaatui loppumetreillä. Nyt näyttää epätodennäköiseltä, että Jokerit ehtisi Liigaan ensi kaudeksi. Hakemuksen jättämisen takaraja on lokakuun lopussa.

Suomen jääkiekon pitkäaikainen johtohahmo Kalervo Kummola luopuisi tiukasta aikarajasta.

– Mielestäni sellainen keino pitäisi löytää, jotta Jokerit pääsisi SM-liigaan mahdollisimman nopeasti. Siitä ei hyödy kukaan, jos seura yritetään pitää SM-liigasta pois keinotekoisesti, Kummola sanoo Iltalehdelle.

Vellovien huhupuheiden mukaan HIFK ja Tappara olisivat vastahankaan Jokereiden paluulle. Kummola tyrmää nämä huhut.

– Tapparan entisen puheenjohtajan Heikki Penttilän kanssa keskustelin juuri tästä aiheesta, ja hänen mielestään siinä ei ollut mitään perää, Kummola kertoo.