Florida Panthers kaatoi Nashville Predatorsin jatkoajan jälkeen lukemin 4-3 NHL:n harjoituskauden ensimmäisessä ottelussaan.

Ottelussa nähtiin useampi suomalaisonnistuja. Heihin lukeutuivat ennen kaikkea ennakkoluulottomasti esiintyneet nuorukaiset, jotka pelasivat ensimmäiset ottelunsa NHL-kokoonpanossa. Panthersin puolustaja Santtu Kinnunen saalisti tehot 0+2, kun taas Predatorsin hyökkääjä Juuso Pärssinen kirjautti pisteet 1+1.

23-vuotias Kinnunen on Panthersin 7. kierroksen varaus (#207) kesän 2018 varaustilaisuudesta. Hän teki Panthersin kanssa kaksivuotisen tulokassopimuksen viime keväänä. Viimeiset kaksi kautta Kinnunen pelasi Liigassa Tapparan riveissä, jossa hän voitti myös Suomen mestaruuden viime keväänä.

Predators varasi 21-vuotiaan Pärssisen 7. kierroksella (#210) kesällä 2019. Hän allekirjoitti Predatorsin kanssa kolmevuotisen tulokassopimuksen keväällä 2021. Sopimuksen ensimmäisen kauden Pärssinen vietti Liigassa TPS:n riveissä, jossa hän voitti kahtena edelliskeväänä hopeaa. Viime kauden päätteeksi Pärssinen pelasi vielä AHL:ssä pudotuspelejä Milwaukee Admiralsin joukkueessa, jossa yhdeksään otteluun kertyivät pisteet 1+2.

Panthersin jatkoaikaosuman viimeisteli Aleksander Barkov, joka keräsi kaikkiaan tehot 1+1. Myös Eetu Luostarinen onnistui kertaalleen maalinteossa.