Montreal Canadiensin palkkakattotilanne helpottui huomattavasti, kun Carey Pricen ensi kausi jää mitä ilmeisimmin kokonaan väliin. The Athleticin mukaan perinteikäs kanadalaisjoukkue kaipaisi puolustajaa, jonka hankinnalla spekuloivassa artikkelissa käydään läpi potentiaalisia vahvistuksia treidin, vapaiden agenttien markkinoiden ja siirtolistan kautta.

Siirtolistalta saatavissa voisi kuulemma olla Markus Nutivaara. San Jose Sharksin kanssa yhden vuoden sopimuksen heinäkuussa tehnyt pakki taistelee artikkelin kirjoittaneen Marc Antoine Godinin mukaan erityisesti ykköskierroksen varaus Ryan Merkleyn kanssa.

Treidikohteena mainitaan Tyson Barrie. Kauppatavaraksi The Athletic -toimittaja ehdottaa Joel Armiaa ja Chris Widemaniä, joiden yhteenlaskettu palkka on 300 tuhatta dollaria Edmonton Oilersin hyökkäävän puolustajan tienestejä pienempi.