The Hockey News kysyi NHL-tähdiltä mielenkiintoisen kysymyksen. Minkä ominaisuuden he varastaisivat joltain toiselta pelaajalta, jos he pystyisivät?

Vastauksissa nousi erityisesti esiin kaksi asiaa: Connor McDavidin nopeus ja Auston Matthewsin laukaus.

– McDavidin nopeuden. Olisi hauskaa olla kaikista nopein jätkä, vastasi Brady Tkachuk.

– Minusta tuntuu, että jos ottaisi McDavidin tai MacKinnonin ketteryyden, Patrick Kanen kädet ja Auston Matthewsin laukauksen, olisi kasassa aika hyvä ja kokonaisvaltainen pelaaja, arvioi Cale Makar.

– Patrick Kanen rystylaukaus. Hänen kiekonkäsittelytaitonsa ovat todella hyvät mailan kummallakin puolella. On kuin hänellä olisi kaksi kämmenpuolta, kun katsoo, miten hänen rystysyöttönsä löytävät perille, sanoo Trevor Zegras.

– McDavidin luistelu luonnollisesti tulee mieleen… MacKinnonin räjähtävyys myös. Hän raivaa tiensä eteenpäin, hyökkää aina maalille ja laittaa puolustajat vaikeuksiin avaten tilaa itselleen. Nuo kaksi kaveria ovat kaksi parasta koko lajissa, arvioi Matthews.

– Haluaisin Matthewsin laukauksen. Se olisi aika kiva, sanoo MacKinnon.

– Media haluaisi, että sanon Matthewsin laukauksen. Mutta minusta tapa, jolla Draisaitl näkee peliä ja jakaa kiekkoa on niin uniikki taito, ettei sellaista näe usein. Hän pelaa peliä niin eri tavalla kuin monet muut. Hän hidastaa peliä niin hyvin ja tekee peliä naurettavan hienosti, vastaa McDavid.