Mestis-seura Kiekko-Espoo on tehnyt alkaneen kauden kattavan sopimuksen konkarihyökkääjä Tommi Huhtalan kanssa.

34-vuotias Huhtala pelasi viime kaudella Ruotsin kakkostasolla Allsvenskanissa. Hän edusti HV71:n joukkuetta, jonka riveissä 48 runkosarjaotteluun syntyivät tehopisteet 13+14=27. Pudotuspeleissä hän viimeisteli 14 otteluun pisteet 4+3. Joukkueen kausi päättyi mestaruuteen ja SHL-nousuun.

– Tämä päätös tehtiin sydämestä. Kaikkia vaihtoehtoja mietin, mutta aina se ajatus päätyi, että haluaa jäädä tänne. Tosi innoissani, että pääsen vetämään espoolaispaidan päälle. Täällä ollaan 11 vuotta asuttu ja tästä on tullut koti itselle. Meillä on ollut aina hauskaa ja kentälle on jätetty kaikki. Se identiteetti mikä täällä on aina ollut. Koitan jatkaa sitä espoolaista perinnettä, Huhtala kommentoi Kiekko-Espoon tiedotteessa.

Huhtala on pelannut urallaan Liigassa kaikkiaan 456 runkosarjaottelua (105+96=201) sekä 51 pudotuspeliä (14+6=20) edustaen Ilvestä, Ässiä sekä Bluesia. Huhtala kuului Leijonien MM-hopeajoukkueeseen keväällä 2014.

Pitkällä urallaan Huhtala on kiekkoillut myös KHL-Jokereissa neljän kauden ajan sekä Saksan DEL-liigassa Adler Mannheimin joukkueessa kolme kautta. Miehen palkintokaapista löytyy myös Saksan mestaruus.