Kim Strömbergin ura Tshekin Extraligassa lähti käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. KooKoon mitalipeleihin vienyt tähtihyökkääjä juhli kahta maalia, joiden merkitys oli jääkiekkoa itseään suurempi.

Strömberg osoitti avausosumansa jälkeen taivaalle, sillä kyseessä oli ensimmäinen ottelu sen jälkeen, kun hän menetti isänsä. Maalit näet tästä linkistä löytyvän artikkelin yhteydestä. Kihauksista ensimmäisen syötti KooKoossa viime kaudellakin joukkuekaverina viilettänyt Radek Koblizek.

34-vuotias Strömberg jätti Kouvolan upean kauden päätteeksi. 57 ottelun tehopisteet 11+26=37 oikeuttivat sisäisen pistepörssin toiseen sijaan, ja pudotuspeleissä tahti vain koveni 16 playoff-ottelun lukemilla 5+10=15, ja oli tilastollisesti ylivoimainen johtohahmo kouvolalaisten upealla pudotuspelitaipaleella.