JYPin kanssa sopimuksen taannoin purkanut Samuel Valkeejärvi pelaa seuraavaksi KooKoossa. Joukkue kertoi tiedotteessa, että sopimus on 1+1-vuotinen. Samalla KooKoo kertoi, että Olli Korhosen koeaika johti sopimukseen.

– Valkeejärvi on mielenkiintoinen nuori pelaaja, jolla on kuitenkin jo kahden täyden kauden kokemus Liiga-kiekosta. Hän voi pelata sekä keskus- että laitahyökkääjänä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

– Kun Samuel oli saatavilla, päätimme reagoida. Saamme nuoren, eteenpäin pyrkivän pelaajan tuomaan meille vaihtoehtoja ja laajuutta kokoonpanoon. Samalla tämä siirto myös rauhoittaa erinomaisesti kauden avanneen U20-joukkueen kokoonpanoa kilpailussa ylemmän jatkosarjan paikoista.

Valkeejärvi ehti pelaamaan tällä kaudella JYPissä U20 SM-sarjaa kahden pelin verran pistein 3+3=6. Viime kausi oli hänelle toinen iso Liigassa, ja se toi hurrikaanipaidassa ennätyspisteet 6+10=16.