Lukon ja TPS:n lauantainen ottelu kohautti kiekkokansaa. Tällä kertaa otsikot keskittyivät eivät keskittyneet siihen, mitä tapahtui jäällä, vaan siihen, mitä tapahtui hallin käytävillä. Lukon ja TPS:n fanit aloittivat tappelun, jonka vuoksi lapsetkin joutuivat pakenemaan paikalta mediahuoneeseen.

Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas kommentoi Ilta-Sanomille, miten kahakka syntyi. Kaikki sai alkunsa siitä, kun raumalaishenkilö tuli WC-tiloista ja alkoi haastamaan riitaa turkulaisten kanssa.

– Siinä ei ole ollut iskujenvaihtoa, enemmänkin tönimistä. Turkulaiset ovat tyylikkäästi ja asiallisesti rauhoittaneet tilannetta erottamalla näitä kahta tilanteessa ollutta ja eristämällä raumalaisen toisesta henkilöstä. Samassa yhteydessä paikalle ehtivät järjestysmiehet, Kunnas kommentoi.

Myöhemmin Kunnas vielä lisäsi, että henkilöitä oli rähinässä enemmänkin kuin vain kaksi. Tappelun jälkeen jälkipyykki hoitui itsestään, mutta toimenpiteitä on vielä luvassa.

– Raumalainen henkilö poistui itse areenalta saman tien. Tilannekuvan selvittyä ei ollut mitään aihetta poistaa turkulaista osapuolta hallista. Hän joutui tilanteeseen raumalaisen henkilön takia, Kunnas kertoo.

– Tästä tulee kovat sanktiot. Pitkä porttikielto on luvassa, ja ehdottomasti rikosilmoitus tullaan tekemään, jos sen edellytykset täyttyvät.