Hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara on etsinyt joukkueeseensa uutta päävalmentajaa jo viime keväästä lähtien. Ilta-Sanomat uutisoi keskiviikkona, että Tappara on tarjonnut sopimusta viimeksi Nuoria Leijonia luotsanneelle Antti Pennaselle.

43-vuotias Pennanen toimi kahden edelliskauden ajan Nuorten Leijonien päävalmentajana. Ensimmäisestä MM-turnauksestaan hän voitti pronssia ja jälkimmäisestä, elokuussa pelatusta turnauksesta hopeaa. Ennen sitä hän luotsasi Liigassa HPK:ta neljän kauden ajan ja johdatti joukkueen Suomen mestaruuteen keväällä 2019.

IS:n tietojen mukaan Tapparan ja Pennasen neuvottelut eivät ole edenneet mutkattomasti. Pennanen keskittyi nuorten MM-kisoihin elokuussa eikä halunnut tuolloin neuvotella sopimuksesta Tapparan kanssa. Tapparan seurajohto ärsyyntyi asian viivyttelystä.

Tapparaa valmentaa parhaillaan Jussi Tapola, jolle alkanut kausi on kolmas peräkkäinen Tapparassa ja tällä erää myöskin viimeinen. Hän toimi joukkueen päävalmentajana myöskin kaudet 2014-17.