Montreal Canadiens hankki viime kesänä Christian Dvorakin vaihtokaupassa Arizona Coyotesista. Hänet hankittiin korvaajaksi Jesperi Kotkaniemelle, joka siirtyi Carolina Hurricanesiin offer sheetin myötä.

Montreal-fanit olivat innoissaan Dvorakin hankinnasta. Sosiaalisessa mediassa hehkutettiin, että Montreal sai Kotkaniemen tilalle paremman pelaajan ja varausvuoroja Carolinalta.

Ensimmäisellä kaudellaan Montrealissa Dvorak ei kuitenkaan aivan täyttänyt odotuksia. 56 ottelussa hän iski tehot 11+22=33. Hänen tehotilastonsa oli 19 pykälää pakkasella.

Nyt NHL-toimittaja Jimmy Murphy kertoo, että liitto Dvorakin ja Montrealin välillä voi jäädä lyhyeksi. Hänen mukaan Montreal on avoin Dvorakin kauppaamiselle. Canadiensilla on tunkua sentterin tontille , kun seura hankki Sean Monahanin Calgary Flamesista.

Muprhyn nimetön lähde kommentoi, että Montreal tuskin saisi Dvorakista vaihdossa edes 3. kierroksen varausvuoroa. Toinen lähde, jonka edustama seura on kysellyt jo Dvorakin perään, toivoo, että hinta olisi korkeintaan 3. kierroksen varausvuoro.