Detroit Red Wings kertoi uusien pelaajiensa pelinumeroista ensi kaudelle sosiaalisessa mediassa.

Joukkueen uudet suomalaismaalivahdit Ville Husso ja Jussi Olkinuora jatkavat tutuilla pelinumeroillaan. Husso on pelannut NHL:ssä ja AHL:ssä numerolla 35, kun taas Olkinuoran numero on ollut muun muassa Leijonissa ja KHL:ssä 45.

Detroitin joukkueeseen siirtynyt kolmas suomalainen, puolustaja Olli Määttä, saa sen sijaan uuden pelinumeron. Hän pelaa ensi kaudella numerolla 2. Los Angeles Kingsissä ja Chicago Blackhawksissa Määttä käytti pelinumeroa 6, kun taas Pittsburgh Penguinsin aikoina hänen selässään oli numero 3.

Numero 6 on otettu pois käytöstä Red Wingsissä, mutta sitä ei ole virallisesti jäädytetty. Sitä käytti aikanaan Larry Aurie, joka menehtyi 47-vuotiaana aivohalvaukseen vuonna 1952.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.