Tshekkiläinen kiekkoikoni Tomas Plekanec jatkaa pelaajauraansa myöskin ensi kaudella. Hän on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Tshekin pääsarjassa pelaavan Rytiri Kladnon kanssa.

39-vuotias Plekanec jätti NHL-kaukalot taakseen syksyllä 2018 ja palasi tuolloin takaisin kotimaahansa pelaamaan. Kauden 2019-2020 hän pelasi HC Kometa Brnon joukkueessa, mutta muuten hän on edustanut Kladnoa viimeiset vuodet. Menneellä kaudella hän tehtaili 56 otteluun tehopisteet 17+36=53.

Plekanecilla on takana pitkä ja upea NHL-ura. Hän on pelannut taalaliigassa kaikkiaan 1 001 runkosarjan ottelua (233+375=608) sekä 94 pudotuspeliä (18+35=53). Mies edusti pääasiassa Montreal Canadiensia, minkä lisäksi hän piipahti pienen hetken ajan Toronto Maple Leafsin riveissä.

Maajoukkueurallaan Plekanec on pelannut peräti 11 kertaa MM-kisoissa sekä kahdesti olympialaisissa. Hänen palkintokaapistaan löytyy MM-hopea sekä kaksi MM-pronssia.