Calgary Flames raivasi tilaa palkkakattoonsa mielenkiintoisessa pelaajakaupassa. Sean Monahan ja 1. kierroksen varausvuoro siirtyvät Montreal Canadiensille. Vastineeksi Calgary ei saa mitään.

Calgarylla oli käyttöä palkkakattotilalle, kun seura teki jättimäisen sopimuksen Nazem Kadrin kanssa. Monahanin vuosipalkka on 6,375 miljoonaa dollaria ja hänen sopimustaan on jäljellä enää ensi kauden verran.

Montreal ei joudu siis kärvistelemään kauaa Monahanin sopimuksen kanssa. Samalla seura sai potentiaalisen vahvistuksen keskikaistalleen ja 1. kierroksen varausvuoron, joka on todella monimutkaisten ehtojen kautta varmasti Montrealille mieluinen.

Viime kausi oli Monahanille todella vaikea. 65 ottelussa hän keräsi tehot 8+15=23. Vielä kaudella 2018-19 hän oli Calgaryn ehdoton ykkössentteri ja iski tehot 34+48=82. Sittemmin taso on kuitenkin hiipunut. Ikää Monahanilla on vasta 27 vuotta.

Voit katsoa monimutkaisen kaupan tarkemmat ehdot alta.