Liigassa aiemmin KalPan riveissä ihastuttanut, Columbus Blue Jacketsin lupaavimpiin hyökkääjiin lukeutuva ranskalainen Alexandre Texier jättää tulevan NHL-kauden väliin.

Texierin päätöksen taustalla ovat NHL:n ja sen pelaajayhdistyksen päihde- ja mielenterveysohjelman suositukset sekä 22-vuotiaan entisen kakkoskierroksen varauksen omat toivomukset. Texier kiekkoilee alkavan kauden Euroopassa, jolloin pelaaja saa olla lähempänä kotiaan.

Texierin uusi seura on Sveitsin maan pääsarjassa National Leaguessa pelaava ZSC Lions. Texierin nimi on kirjattu sisään samaan hotelliin, jossa zürichilaisseura valmistautuu parhaillaan alkavaan kauteen. Texierin huonetoverina on entinen NHL-puolustaja Yannick Weber. Lions vahvisti sopimuksen tämän jälkeen heti torstaiaamuna.

Lionsissa pelaavat alkavalla kaudella suomalaisista Mikko Lehtonen ja Juho Lammikko.