Naisleijonien urakka MM-kisoissa alkoi torstai-iltana murheellisesti. Se hävisi Kanadalle lukemin 1-4, minkä lisäksi ykkösketjun hyökkääjä Petra Nieminen sai suihkukomennuksen vain neljän ja puolen minuutin pelin jälkeen. Nieminen taklasi Kanadan Kristin O’Neilliä selästä.

Kyseisellä tilanteella oli lopulta myöskin jatkoseuraamuksia. IIHF kertoi perjantaina, että Niemiselle on langetettu yhden ottelun pelikielto. Näin ollen Nieminen joutuu seuraamaan sivusta Naisleijonien seuraavan ottelun, joka on Yhdysvaltoja vastaan lauantaina kello 16.00 alkaen.

Nieminen on jälleen pelikelpoinen maanantaina, jolloin Naisleijonat saa vastaansa Japanin.

Näet videon Niemisen taklauksesta alta tai täältä.

Finalnd's Petra Nieminen received a 5-minute major and game misconduct for this hit.

#WomensWorlds