Mestis-seura TUTO Hockey on vahvistanut hyökkäystään Bailey Congerilla. 25-vuotiaan yhdysvaltalaisen sopimus kattaa ensi kauden.

Sentterin, että laitahyökkääjän pelipaikkaa pelaava Conger pelasi viime kaudella ECHL:ssä Utah Grizzliesin, Fort Wayne Kometsin sekä Kansas City Mavericksin riveissä. Taitava hyökkääjä teki 52 ECHL-ottelussa tehopisteet 12+14.

– Hienoa, että saatiin Bailey Turkuun pitkien neuvottelujen jälkeen. Bailey on taitava, hyökkäyssuuntaan juonikas pelaaja, joka pystyy sekä luomaan paikkoja että viimeistelemään. Viime kaudella ECHL:ssä hän osoitti, että vastuuta saadessaan on pelimies myös siinä sarjassa. Odotukset ovatkin korkealla, niin kun pitääkin, ja toivottavasti sopeutuminen Suomeen ja suomalaiseen jääkiekkoon käy nopeasti, TUTO Hockeyn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvaili uutta hankintaa.