Suomi jatkaa kolmen ottelun jälkeen puhtaalla pelillä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Ennakkosuosikkina sunnuntai-illan otteluun lähteneet Nuoret Leijonat marssi Slovakian yli näytöstyyliin maalein 9-3.

Suomen kärkiketjuna loisti Slovakiaa vastaan Kasper Simontaipaleen (2+0), Joel Määtän (2+1) ja Roby Järventien (0+2) kakkosketju. Myös ykkösketju Aatu Rädyn (1+1) johtama ykkösketju laidoillaan Joakim Kemell (0+2) ja Roni Hirvonen (1+1) iski ottelussa kaksi pistettä mieheen. Maalinteossa onnistuivat lisäksi Oliver Kapanen, Kalle Väisänen sekä Kasper Puutio.

Nuorten Leijonien leiristä tummia pilviä aiheutti Brad Lambertin vilttikomennus. Löysähkösti esiintynyt ja kiekonmenetyksellään Slovakian toisen maalin aiheuttanut huippulupaus penkitettiin ottelun toisessa erässä. Kyseessä oli Lambertin toinen vilttikomennus tässä turnauksessa.

Nuoret Leijonat kohtaa alkusarjan päätöspelissä Kanadan. Ottelu pelataan tiistain vastaisena yönä kello 1.00 alkaen.