Slovakian pääsarjajoukkue HK 32 Liptovsky Mikulas luottaa tulevaa kautta kohden suomalaisosaamiseen. Joukkueen kärkiketjuista löytyy nimittäin reilusti suomalaispelaajia.

Seuraa edustavat puolustajat Konsta Mesikämmen ja Sameli Ventelä sekä hyökkääjät Hannu Kuru ja Julius Vähätalo. Nelikosta Ventelä kiekkoili seurassa myöskin viime kaudella, kun taas muu kolmikko siirtyi joukkueeseen tulevaksi kaudeksi.

Harjoituskaudella joukkue on kasannut kärkiviisikkonsa hyvin suomalaispainotteisesti. Koko nelikko on nimittäin pelannut joukkueen ykköskentällisessä kahdessa harjoitusottelussa. Sen lisäksi yhdessä ottelussa sama koostumus on ollut joukkueen kakkoskentällinen. Suomalaisten kentällisen on täydentänyt latvialainen hyökkääjä Martins Karsums.

Suomalaispoppoosta Kurulla on allaan kolme harjoituspeliä, kun taas muut ovat pelanneet neljä ottelua. Kurulla on kasassa tehopisteet 2+4, Mesikämmenellä tilillä pisteet 1+1, Ventelä on kerännyt tehot 1+7 ja Vähätalo merkkauttanut pisteet 4+2.