Edmonton Oilers on joutunut jälleen kerran todella tiukoille palkkakattonsa kanssa. Samaan aikaan seura kuitenkin tähyää vielä lisävahvistuksia, kertoo Edmonton Journalin toimittaja Kurt Leavins.

Leavinsin mukaan Oilers käy yhä keskusteluja vapailla markkinoilla olevian Phil Kesselin ja P.K. Subbanin kanssa. Konkarit voisivat olla Edmontonin kaipaamia edullisia vahvistuksia, uskoo Leavins.

– Subban on tienannut urallaan 80 miljoonaa, Kessel 93 miljoonaa. Tässä vaiheessa uriansa heillä on enemmän rahaa kuin he ikinä tulevat tarvitsemaan. Mitä he sen sijaan vielä haluavat on voittaminen, Leavins kirjoittaa.

Subban ja Kessel ovat olleet aikanaan pelipaikkansa parhaimpien pelaajien joukossa, mutta viime vuosien aikana kummankin taso on laskenut kuin lehmän häntä. Viime kaudella Kessel iski 82 ottelussa tehot 8+44=52 Arizona Coyotesin paidassa. Subban puolestaan pelasi 77 ottelua New Jersey Devilsissä tehoin 5+17=22.