Liigajoukkue KooKoo kertoi tiedotteessaan, että pakit Ari Gröndahl ja Stefan Warg edustavat jatkossa kouvolalaisjoukkuetta.

Warg tulee Kouvolaan yhden kauden kattavalla pahvilla SHL:n Djurgårdenista, ja hän on maansa mestari Skellefteån väreistä kaudelta 2013-14.

Gröndahl pelasi viime kaudella monikansallista ICHEL:ää itävaltalaisessa Dorbirnerissä. Hän on pelannut usean kauden ajan Suomen Liigassa, ja KooKoota pakki edusti lainalla kausien 2009-11 aikana.

– Olemme hakeneet pitkään puolustukseemme pelaajaa, joka toisi mukanaan kokemuksen lisäksi kovuutta ja johtajuutta joukkueeseen. Stefan täyttää kaikki nämä kriteerit ja oikea käsi alhaalla pelaavana hänellä on vielä lisäbonusta pelaamiseemme, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Gröndahlin pelimäärä on Liigassa 386 runkosarjan matsia ja neljä pudotuspeliottelua. Ensiksi mainitussa on syntynyt 94 pinaa (37+57), pudotuspeleissä tehoja ei ole kertynyt.

– Gröndahl tulee mukaan aluksi kolmen kuukauden jaksoksi, minkä jälkeen arvioimme tilanteen loppukauden osalta. Ari on kokenut liigapelaaja, jonka uskon olevan meille arvokas lisä sekä jäälle että pukukoppiin.