Daniel ja Henrik Sedin ovat jääkiekon kuuluisimmat kaksoset ja vieläpä identtiset kaksoset. He pelasivat koko uransa toistensa rinnalla niin NHL:ssä kuin maajoukkueessakin.

Sedinit osasivat myös repiä huumoria identtisyydestään. Heidän entinen joukkuekaverinsa Kevin Bieksa paljasti, että kaksoset vaihtoivat Ruotsissa juniorivuosinaan pelipaitoja keskenään omaksi huvikseen. Sama kujeilu jatkui myös NHL:ssä ennen harjoitus- ja tähdistöotteluita.

Bieksa kertoi myös kaksikon tavasta huiputtaa linjatuomareita. Jos toinen Sedineistä vaihdettiin pois aloituksesta, saattoi hyökkääjä mennä juttelemaan hetkeksi veljelleen ja palata sitten aloitusympyrään. Linjatuomari luuli eri veljeksen olevan aloituksessa ja tiputti kiekon.

Todellisuudessa Sedinit eivät ole täysin identtiset. Helpoimmin veljekset erottaa siitä, että Henrik on veljeään aavistuksen verran pidempi.