Kovaa tulosta Liigassa viime vuosina takonut tähtihyökkääjä Jere Innala allekirjoitti keväällä kaksivuotisen SHL-sopimuksen Frölunda HC:n kanssa.

24-vuotias Innala saa uudessa seurassaan joukkuekaverikseen Liigassakin hirmuista jälkeä takoneen Ryan Laschin. Hänet on nähty Suomessa Pelicansin sekä TPS:n paidoissa. Viime SHL-kaudella Lasch mätti 52 otteluun kovat tehopisteet 13+53=66.

Innala kertoi ruotsalaisen Rakapuckar-sivuston haastattelussa odottavansa innolla tulevaa kautta. Haastattelussa otettiin esille myöskin Lasch ja väläyteltiin mahdollisuutta sille, että Innala ja Lasch pelaisivat yhdessä ylivoimalla tulevalla kaudella.

– Toivon niin. Hän on erittäin, erittäin, erittäin hyvä pelaaja. Hän pelasi Lahden Pelicansissa kaksi vuotta sitten. Näin hänet silloin, tuolloin itse HPK:ta edustanut Innala sanoi.

Tulevia kausia varten Innala on myöskin asettanut jo omat tavoitteensa. Ne liittyvät vahvasti hyökkäyspeliin ja tuloksentekoon.

– Haluan tehdä maaleja ja auttaa joukkuetta, mieluiten ylivoimalla. Uskon, että tavoitteet täyttyvät kovan työn avulla.

Pidemmän ajan tavoitteet ovat myöskin jo selvillä.

– Useat pelaajat ovat siirtyneet Frölundasta NHL:ään. Se on myös oma unelmani. Toivon voivani ottaa seuraavan askeleen ja kehittyä Frölundassa.

Viime kaudella Innala tehtaili HIFK:ssa 54 runkosarjaotteluun tehopisteet 18+30=48 sekä kuuteen pudotuspeliin pisteet 3+5. Aiemmalla Liiga-urallaan hyökkääjä edusti HPK:ta ja yhteensä tilillä on 290 pelattua runkosarjaottelua (86+95=181) sekä 25 pudotuspeliä (5+14=19). Palkintokaapista löytyy Suomen mestaruus keväältä 2019 HPK:n paidasta.

Innala oli mukana myös Leijonissa kaksissa viime MM-kisoissa voittamassa maailmanmestaruuden sekä MM-hopeaa.